lördag 12 maj 2012

Albert

I onsdags hade vi babymassage som vi nu haft ett par gånger.... men Abbe ville inte få massage. och med facit på hand så vet jag ju varför.... han började bli hängig och sen på onsdag natt hade han 39,5 i feber, det finns väl ingen människa som vill få massage när man har feber....

Han skrek och mådde inte alls bra på naten och på dagen.... men ni vet ju hur det är... man ska ju avvakta.....

Men på torsdags eftermiddagen när farmor var här en stund så såg vi hur det rann nåt ur hans öra så då ringde jag barnmottagningen och av nån anledning så var dom snabba där i torsdags... (de är kanon på barnmottagningen) vi fick en tid redan en timme senare.

Barn under 1 år ska man ju behandla om det är örat, man ska ju vara väldigt försiktig med öronen på så små.

Väl inne på barnmottagningen så lyssnade Dr på lungorna och då visade det sej att han var väldigt rosslig och örat var lite inflammerat. En sänka togs på honom som var för hög och han fick inhalera.

Så medicineringen blev kåvepenin i 7 dar och ventoline vid behov... andra gången han får ventoline.... läste nånstans när Signe var liten att åker man in med andningen 3 ggr med så små och få ventoline så kollar man sen barn astma...hmm plutten....

Ja så här ser man i alla fall ut efter ett stick i fingret.... ganska bra till mods i alla fall.....:-)


Puzz & Qram

1 kommentar:

  1. Duktig kille!! Phille hade ont att andas när han var under året och när han var 14 månader så hade de kostaterat barnastma. Men det finns jättebra mediciner och hjälpmedel Marlene. Be att de gör en utredning på hnm. Nu växte aldrig Philles bort och han anv ff medicinerna men men de hjälper.Det är huvudsaken.
    kram. Tina

    SvaraRadera